Снимка: Bulgaria ON AIR

Покупката на привлекателен имот на точното място не е единственото условия за да стане човек част от "Обществото на Манхатън". В това ни убеждава Джош Шелов в едноименната комедия.

Сюжетът се движи около младото семейство Саманта и Джеф, които са се преместили в Ийст Сайд - баровската част на Ню Йорк. Плановете им за охолен и спокоен живот се променят след като двойката осъзнава, че трудно ще намерят място за 5-годишната им дъщеря в единствената наблизо частна и елитна детска градина.

Свободното място е едно, а желаещите доста повече като всеки от родителите е убеден, че именно неговото отроче трябва да бъде прието.

Шелов ни вмъква в тъмни игри и пакости на родителите, които и децата биха обявили за крайни. Част от тях пораждат забавни моменти, но ясно изобличавайки нелицеприятната страна на консуматорското общество.

Главните роли са поверени на американската актриса и певица Бони Съмърсвил, която познаваме от сериали като "Приятели", "Полицейско управление Ню Йорк", "Кашмирена мафия" и "Поверително от кухнята", а нейният екранен партньор Нийл Патрик Харис е известен от ролята му на свалят Барни Стинсън в комедийния сериал "Как се запознах с майка ви".

Харис има разностранна кариера с участия в множество сфери от киното, театъра и телевизията. Носител е на редица отличия, сред които Златен глобус, Еми и Изборът на публиката. През 2010г. е избран за една от 100-те най-влиятелни личности от списание "Тайм", а през 2011г. получава звезда на Алеята на славата.

В останалите роли ще видим Амелия Талбът и Кристофър Макдоналд.

Гледайте "Обществото на Манхатън" на 5 юни от 22.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase