Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Никога не е късно човек да научи още нещо за отношенията между мъжа и жената. Режисьорът Марк Финбърг ни увлича във флиртаджийските умения на опитния сваляч Дейвид, който пробва да върне дядо си Джо към романтичните изживявания в комедията "Игра на любов".

И докато Джо е позабравил детайлите във флирта, то неговият наследник има богат опит, който споделя с възрастния господин.

Толкова добре му се отдава "преподаването", че ученикът се превръща в истински Дон Жуан. И докато дядото се радва на новите шансове  с дамите, то внукът му се изправя пред истинската любов, а при нея като че ли няма място за игри.

Марк Финбърг увлекателно ни развежда из романтичните емоции, давайки шанс на персонажите да намерят щастието, но само при условие, че имат силите да се променят.

В ролите ще видим Анди Грифит, Клинт Хауърд, Дорис Робъртс, Лиз Шеридън и Пол Кембъл. Гледайте "Игра на любов" на 4 юни от 22.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 1 година

Тая телевизия, как си прави рейтинга направо е чудо. Явно разчитат на лятото, защото никой не гледа телевизия, особенно тази.

fallback