Снимка: БГНЕС

Зашеметяващ. Променен. Неразпознаваем. Трудно е да се намерят по-точни епитети, за да се опише впечатляващото превъплъщение на Брадли Купър като Ленард Бърнстейн за "Брадли във филма "Maestro" - следващата му продукция, която се очаква през 2023 г., пише БГНЕС.

Във вторник, 31 май, в Ню Йорк американският актьор, който играе легендарния диригент и композитор на "Уестсайдска история", беше забелязан в Сентрал парк по време на снимките на новия си биографичен филм. Към него се присъедини 37-годишната актриса Кери Мълиган, която играе Фелисия Монтеалегре, съпругата на американския пианист. Другите актьори са Мат Боумър и Мая Хоук .


Ден по-рано Netflix представи в социалните мрежи първата серия от снимки, показващи 47-годишния баща в кожата на композитора в няколко периода от живота му. На черно-белите снимки Брадли Купър е младия Бърнстейн, а двете цветни са най-забележителни и представят актьора като Бърнстейн на по-зряла възраст. Може да се каже, че Брадли Купър се е вживял повече от добре в тази роля.

Брадли Купър е не само главен актьор, но и режисьор на филма. Четири години след "Роди се звезда" човекът, който е и продуцент, отново е в музикалния бизнес с този биографичен филм.

Това е документален филм, който той почти не режисира, защото първоначално проектът е поверен на Стивън Спилбърг. Известният режисьор, който въпреки това е копродуцент на филма, му е поверил ръководството след като е гледал "Роди се звезда". След Елвис Пресли сега е ред на Ленард Бърнстейн да се прероди на екрана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase