Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Светът отпреди 20 години, когато мафиотският бос Джо (Пол Сорвино) е управлявал тъмните сделки, е в миналото. Дългият престой зад решетките не е променил толкова него, колкото живота навън.

А новостите и начинът, по който героят се опитва да ги приеме проследява  Дейв Родригес в "Имало едно време в Куинс".

Освен, че вече мястото му в престъпния свят е заето, се оказва, че и в семейството не всичко върви по план. Неговите схоластични представи за живота са поставени на критично изпитание след като става ясно, че дъщеря му е гей.

След като фамилната чест е така силно ударена, героят се опитва да се пребори с трудностите покрай разговорите с някогашния съсед Боби, който макар и живеещ сред престъпните среди, не се е изкушил да се присъедини към тях.

Вместо криминална история Дейв Родригес ни повежда из житейските дилеми, сложностите в отношенията с най-близките и идеята можем ли да преодолеем собствените си разбирания в името на онова, което искат хората, на които държим.

В ролите ще видим Чаз Палминтери, Пол Сорвино, Майкъл Рапапорт, Стивън Бауър, Андреа Наведо. Гледайте "Имало едно време в Куинс" на 15 май от 22.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback