Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Уди Алън ни повежда из поредната хумористична разходка из любимия му град, присъстващ в голяма част от филмите му с "Един дъждовен ден в Ню Йорк".

Режисьорът прави поредното си филмово пътешествие из знакови градове като "На Рим с любов", "В полунощ в Париж", "Вики, Кристина, Барселона".

Този път историята ни запознава със студента с (не)случайното име Гетсби (Тимъти Шаламе), който заедно с приятелката си Ашли ( Ел Фанинг) решават да пътуват до Манхатън. Идеята им е покрай задачата на Ашли да вземе интервю от известния режисьор Роланд Полард (Лив Шрайбър) за колежански вестник, двамата да си направят и една чудна почивка.

Уди Алън още в началото на разказа ни подсказва, че плановете на младежите съвсем няма да потръгнат. Пътищата на главните персонажи се разделят и докато Ашли получава покана за прожекция на новия филм на режисьора и писателя Тед Дейвидоф,  Гетсби среща стар познат, опитващ се да навлезе в света на киното.

Режисьорът за пореден път подсказва, че е съвсем наясно с отношенията между мъжете и жените и на всеки тротоар, в който спират персонажите ни доказва умението си да нищи емоционалното състояние на двойките. Разминаването помежду им идва с изкушаващи предлжения, с бърз диалог, комични препратки, сред които знаково присъства и певицата Селена Гомес..

Гледайте "Един дъждовен ден в Ню Йорк" на 24 април от 23.15 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 2 години

Задесетват го, ба си и простотията! Как си изкарват зрителският интерес?

6

и аз помислих същото

преди 2 години

До noFreeman Не е жена,мъж е!

5

noFreeman

преди 2 години

леле отврат...

fallback