Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

За любовта няма възраст ще се опита да ни убеди Марк Финбърг в американската комедия "Игра на любов".

Главният герой във филма вдовецът Джо обаче е на друго мнение. Според неговите представи, той е приключил с романтичните отношения след смъртта на половинката му. На обратното мнение е внукът му Дейвид, който е в настроение за поредица от авантюри.

И докато младежът преподава уроци на възрастния господин как да преоткрие любовта, то старецът неусетно преобръща представите на наследника си за отношенията между мъжа и жената.

Финбърг подрежда пъзел от връзки, краткотрайни и онези, които остават за цял живот, позволявайки на персонажите да сменят местата си, преобръщайки собствения си мироглед.

Житейските им трансформации са съпътствани от комични ситуации, пресъздавайки събирателния образ на съвременния Дон Жуан.

Свеж хумор и доброто актьорско изпълнение носят на продукцията наградите на публиката за любим американски "инди-филм" на режисьора Финберг от Фестивалите в Санте Фе и Форт Лодърдейл през 2008 г.
В главните роли ще видим Анди Грифит, както и на Дорис Робъртс от "Всички обичат Реймънд", за която актрисата получава четири награди "Еми".

Гледайте "Игра на любов" на 9 април от 22.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

виждах един човек

преди 2 години

Натоварен като магаре, разреван грозно и мразещ всички. Свързах нещата случайно покрай опитите да бъде отнето самоуважението му. Ако се пречупи, той става безинтересен. Ще го поддържам и без да съм го срещал даже. Останалото си е ваша работа.

1

anonimen

преди 2 години

ee yspyahte da ni razdelite dano sme dovolni ne bese igra no nekoi hora ne vyarvat na nas nisto nemoje da se napravi

fallback