Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Колко може да се е променил света на някогашен мафиотски бос за 20 години - време, което прекарва в затвора? Това проследява Дейв Родригез във филма "Имало едно време в Куинс".

Джоузеф Сколери (Пол Сорвино) вече е на свобода, но светът, в който се завръща съвсем не е онзи, който познава. Освен че е поостарял и здравето му се е влошило, героят вижда, че невъзможността да си върне бизнеса не е най-страшното, което да очаква. Новината, че дъщеря му е гей съвсем преобръща устоите и принципите му за семейната чест.

Родригез завърта сюжета не толкова върху криминалната линия, а следи равносметката на Сколери чрез общуването  му с неговия някогашен съсед Боби, останал чист без да се забърка с мафията.

Между разговорите им за житейските перипетии звучи и съчувствие към личните перипетии на главния герой, остаряването и отминалите ценности на хора с италиано-американски произход, представител на друго поколение, което все по-малко се забелязва в съвременния свят.

В ролите ще видим още а Чаз Палминтери, Майкъл Рапапорт, Стивън Бауър и Андреа Наведо.Гледайте "Имало едно време в Куинс" тази събота, на 16 октомври, от 22:00 часа по Bulgaria ON AIR.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

ВЪПРОС

преди 2 години

Жена не може да е ГЕЙ . ГЕЙ са Мъже които се любят с Мъже . Жените с обратни възприятия се наричат лесбос .Не е лошо малко да се прочете медицински изследвания за заболявания на психични основи .

1

Анонимен

преди 2 години

мафиотският бос се води с инициалите В.Б, който е назначил за български президент лицето Р.Р. което от своя страна е издигнало лицето К.П. за министър-председател заедно със своята партия ПП която е поставена да говори от името на В.Б. и да омекчи завръщането му в България чрез отстраняването на враговете му - лицето главен прокурор И.Г.

fallback