Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Не е лесно да прекараш 20 години от живота си в затвор, но още по-сложно се оказва действителността след като излезеш от там. Такава история разказва Дейв Родригез в "Имало едно време в Куинс".

Мафиотският бос Джо (Пол Сорвино) е отново на свобода, но навън ситуацията около личния му и бизнес живот изглежда различна от преди времето, когато попада зад решетките.

Освен че други хора вече ръководят бизнеса, Джо се налага да се справя и със семейни проблеми като основен за него се оказва новината, че дъщеря му е гей.

Родригез проследява къде е пресечната точка между различните поколения и може ли човек, следващ определени консервативни принципи, да промени светогледа си.

Режисьорът акцентира не толкова върху криминалната линия около героя, колкото около личните му трепети, които споделя с най-близкия си приятел, останал честен, въпреки че е израснал в неговия квартал.

Родригез внимателно се доближава до персонажите и посочва до колко всеки от двамата влияе на другия, до колко иска да му подражава. Именно улавянето на личния и интимен свят на всеки от героите се оказва и най-привлекателното в продукцията.

В останалите роли ще видим Чаз Палминтери, Майкъл Рапапорт, Стивън Бауър и Андреа Наведо. Гледайте "Имало едно време в Куинс" на 12 декември от 22.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 2 години

Да гледа и Бойко, че затвпр го чака.

fallback