Снимка: Bulgaria ON AIR

Юън Макгрегър сяда на режисьорския стол във филма "Американска идилия". Режисьорският му дебют е по наградения с Пулицър роман на Филип Рот "Американски пасторал".

Сюжетът търси какво се крие зад привидно идилчното съществуване на едно образцово американско семейство през втората половина на 20-и век.

Освен режисьор Макгрегър изпълнява и главната роля на Симор Левов с прякор Шведа. В миналото прочут гимназиален спортиста, а сега – успешен бизнесмен, който е женен за кралицата на красотата Даун.

Под лъскавата повърхност на живота на Шведа и Даун обаче назряват трусове. Когато любимата им дъщеря Мери изчезва след като е обвинена, че е извършила терористичен атентат, Шведа се зарича, че ще я намери и отново ще обедини семейството си.

Това, което открива през годините на неуморно издирване го разтърсва из основи, принуждавайки го да погледне отвъд повърхността и да се изправи срещу хаоса, оформящ света около него.

Гледайте "Американска идилия" на 27 ноември от 22.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Коментари Напиши коментар

5

защо

преди 1 месец

"Гледайте "Американска идилия" на 27 ноември от 22.00 часа по телевизия" Петя, днес е 28.11. Аз не мога да го гледам, а ти можеш ли?

4

Словянин

преди 1 месец

Просто ФАЩ.

3

Асан

преди 1 месец

Аз съм на порнхъб нема да го гледам :)))