fallback
 
Филмът "Завръщане" на Ники Илиев вече има и втора част. В тази част участие ще вземат и Диляна Попова, Евелин Костова и Райна Каракостова.
 
Ники Илиев разкри, че продукцията е снимана основно в Пловдив, Поморие и Приморско. А филмът се очаква около 14 февруари 2022 година.
 
"Най-нарцистичният от всички се казва Сашо Кадиев. Решихме, че трябва да му дадем по-централна роля, за да има мир. Другите, познавайки го, се примириха с тази ситуация. Арката на всеки от героите е да има смисъл и да се преплитат, което беше най-сложната част. Направихме някои промени", допълни той в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Филмът показва как героите се събират отново, за да довършат филм, стартиран от героя на Сашо Кадиев. 
 
"Правейки филми с частни средства или с Башар, с който сме продуценти, използвахме нашите неволи. Вътре има и много продуктово позициониране. Но направихме така, че нашите преживявания да бъдат леко осмени, има доста лични. Нашият пазар не е голям, не може да има чисти инвестиции, както се прави в Холивуд", подчерта Илиев.
 
Вижте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 2 години

Тоа па некадърник и той се мисли за нещо.

6

Анонимен

преди 2 години

Тоа па некадърник и той се мисли за нещо.

5

Анонимен

преди 2 години

Харчи си човека парите на майка си Д-р Кадурина, натрупани от опъване на бръчки, помпане на устни и цици и най вече от далаверки във ВМА. Филмите му са боза, но това явно него плаши,

fallback