Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Любовта в различните й форми, според поколението и опита изследва Марк Финбърг в американската комедия "Игра на любов".

Историта ни среща с вдовеца Джо и неговият внук Дейвид, чийто разминавания във възприемането на романтичните авантури създават събирателен образ на любовта в многото й колоритни измерения.

Възрастният господин вече се чувства приключил с интимните емоции, докато наследникът му се радва на разнообразни авантюри, които се конкурират по нетрайността си. И докато младежът дава уроци как се търси партньор на позабравилия тези емоции старец, дядото неусетно обменя опит за това пък как да се преоткрие любовта, която остава за цял живот.

Комичните ситуации започват след като двамата персонажи решават да "влязат в обувките" на другия и да преодолеят зоната си на комфорт, сменяйки ролите си.

И докато внукът се учи на дълготрайни отношения, то дядо му овладява изкуството на флирта и се превръща в истински Дон Жуан.

Персонажите изпадат в доста шантави ситуации, от които излизат с яснотата, че най-важното условие да открие човек любовта е всъщност първо да спре с "игричките".

Забавните моменти носят на филма наградите на публиката за любим американски "инди-филм" на режисьора Финберг от Фестивалите в Санте Фе и Форт Лодърдейл през 2008 г.

Главните роли са поверени на Анди Грифит, както и на Дорис Робъртс от "Всички обичат Реймънд", за която актрисата получава четири награди "Еми".

В останалите роли ще видим Пол Кембъл, Лиз Шеридан и др. Гледайте "Игра на любов" на 28 август от 22.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

врьщай

преди 2 години

врьщай

3

Анонимен

преди 2 години

Един майстор строител и негов чирак,отишли на плаж във Варна.Както си седели на пясъка върху хавлиите,майстора гребнал с две ръце пясък и рекъл на чирака си:-"Глей,глей,колко песок има за мазане".Пък чирака му като се оглеждал насам-натам и гледал жените само по бикини ,му отговорил:-"пък колко жени има за еbanе"Та всеки с дерта си.Един мисли за работа пък друг мисли за друго.Шарен свят.Майтапя се ве

2

Щерю

преди 2 години

- Тия дъртаци като мен - ли се съблазняват, бре?

fallback