fallback
Бандата Hug or handshake представи първия по рода си интерактивен музикален минисериал. Видеото представя историята на двама приятели от детството, чиито пътища се разделят много отдавна. Един ден те случайно се срещат и решават да избягат от ежедневието си, за да се върнат във времето на своите спомени.
 
"Миналата година през март се появи първият ни сингъл и оттогава довършихме албума си, който излезе преди две седмици. И започнахме да работим по този минисериал. Доста голяма стана продукцията в течение на осъществяването ѝ. Заформи се голям екип, което е много странно, защото първите два клипа ги снимахме аз, той и още едно момче", сподели Антон Георгиев в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
"Има 6 епизода, в които не са всички песни от албума. Първите две песни, които сме пуснали, са с отделни видеа. Останалите 6 имат този минисериал, който ги свързва", обясни Петър Трифонов.
 
Първият епизод вече е качен и може да бъде гледан на техния сайт, както и в YouTube. 
 
"Аз съм главното лице и се показва историята на един приятел. Във втория епизод ще продължи тази история, където влиза другият приятел и там се преплитат техните пътища", посочи още Трифонов.
 
Момчетата дават заявка, че 8-те им музикални композиции в албума покриват най-високите стандарти. Гордеят се с техническата реализация на своите проекти и са категорични, че все още не са дали най-доброто от себе си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback