Снимка: БГНЕС
fallback

Безпрецедентно разширяване на "Вселената на Междузвездни войни" планира Lucasfilm за платформата Disney +, с множество телевизионни сериали, обяви президентът на компанията Катлийн Кенеди.

По време на конференцията за инвеститорите на Disney +, Кенеди каза, че има два мащабни проекта в развитието на историята на The Mandalorian. Един от сериалите ще бъде озаглавен "Рейнджърите на Новата република", предава БГНЕС.

Подготвя се и сериалът "Кеноби", където Хейдън Кристенсен ще се върне към изиграната преди това роля на Анакин Скайуокър (известен още като антигероят в сагата – Дарт Вейдър).

Освен това Кенеди показа първия трейлър на The Bad Batch, анимационното продължение на "Войните на клонингите", както и анимацията "The Story of a Droid".

"Междузвездни войни" е измислена от Джордж Лукас в началото на 70-те години. Шест епизода (първата и втората трилогия от три епизода) от филмовата сага са произведени през 1977, 1980, 1983, 1999, 2002 и 2005. През октомври 2012 г. Лукас продаде Lucasfilm за 4,05 млрд. долара на корпорацията Walt Disney.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

11

преди 3 години

Ша стани голема бОза!

16

Анонимен

преди 3 години

Първата трилогия беше велика, всичко след нея... без коментар!Направо в "Дързост и красота" го превърнаха вече!И правят същото и с Инди... 5 част ще е през 2022...Харисън Форд е на 78, какво да коментираме?! Инди в старческия дом ли ще е заглавието? Харесвам Харисън Форд, но човек трябва да знае кой роли са подходящи за годините му.

15

A3

преди 3 години

taq sapunka koja wse oshte ja gleda?

fallback