Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

За силата на най-уязвимите в обществото разказва Серджо Кастелито във филма "Фортуната". Това е името на главната му героиня - фризьорка, разкъсваща се между липсата на пари, нестихващия тормоз от страна на бившия й съпруг и мечтата й за собствен салон, където да прави прически на клиентите си, вместо да ходи по домовете им.

Всекидневието  на Фортуната върви на висока скорост, която се опитва да стигне и невръстната й дъщеря, ясно показваща, че подобно детство е трудно, дори и за най-силните и разбиращи момичета.

Кастелито следва героинята си между свадите с бащата на детето й, между страховете на малката и многото километри, които изтичва всекидневно, за да изкара малко пари.

Емоционалното описание на житейските перипетии на персонажите ясно показват, че за да живеят най-бедните, са им нужни свръх сили, които да намалят динамиката в живота им.

Неустоимо ярки са актьорските изпълнения на Ясмина Тринка и малката й дъщеря Жасмин Тринка. В останалите образи ще видим Стефано Акорси, Алесандро Борги, Хана Шигула.

Гледайте "Фортуната" на 22 ноември от 00.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback