Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Режисьорът Фернандо Труеба снима "Кралицата на Испания" 20 години след "Момичето на твоите мечти". В продължението на неговия проект отново поверява главната роля на Пенелопе Крус, която отново влиза в образа на актрисата Макарена Гранада.

 Този път героинята пътува от Холивуд към Испания за снимките на американски блокбастър, в който Гранада се превъплъщава в Изабела Католическа.

Партньор отново е Блас Фонтиверос (Антонио Ресинес), който преди 18 години е заснел "Момичето на твоите мечти".

Повторната им среща е свързана с емоционални спомени, които диктуват и поведението на персонажите в новата продукция, в която участват.

Фернандо Труеба ни потапя в автентичната атмосфера на 50-те години в Испания, когато властва Франко, което е достатъчно условие за непредсказуеми сюжетни обрати.

В останалите роли ще видим Кари Елвес, Манди Патинкин, Хуан Антонио Бейона, Ана Белен, Хавиер Камара.Над музикалния фон работи полският композитор Збигнев Прайснер, познат с участието си в трилогията на Кшищоф Кешловски - "Три цвята Бяло, Синьо и Червено".

Гледайте "Кралицата на Испания" на 8 ноември от 00.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

не е страхотна

преди 3 години

До ЕстетСтраховита е!Съпругът и Хавиер Бардем казва за нея,че за първи път в живота си е щастлив с жена!А тя по испанската ТВ предупреди папараците в пряк текст,че за всеки опит за снимане на детето и без разрешение ще играе пушката!И я показа на зрителите!Между другото е много точен стрелец!На забележката че заплашва отговори,че ще плати всеки застрелян,но ще стреля!От тогава опити за незаконни снимки няма!

3

Анонимен

преди 3 години

За пръв път харесвам жена с такъв нос. Страхотен чар. Дано да не го отреже!!

2

пепи

преди 3 години

Пуснете го в три през нощта.

fallback