fallback
 
"Дани. Легенда. Бог" е един от най-новите български филми, които ще представи една история за пране на пари, корупция, голямо его и неочаквани обрати.
 
Филмът ще бъде представен на 6 октомври в рамките на "София филм фест". Димо Алексиев ще влезе в главната роля, а в лентата участие взимат и певиците Валентина Александрова и Сузанита.
 
"За пръв път участвам във филм, всички са доволни. На един човек като му е в кръвта това, се справя с каквато роля му дадат. Като артист трябва да вложа и актьорска игра, не ми беше никак трудно. Нямаше трудност. С екипа много се разбираме и си допаднахме", сподели Сузанита в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
"В музиката влизаш от един образ в друг, докато при актьорското майсторство имаш възможността да изживееш чужд живот. Минах през кастинг. Доста голям риск поеха с мен, в този филм съм дебютант. Играя Вики, която е доста важен персонаж за главния герой. Не мога да кажа много повече от това, ще трябва да изгледате филма", разказа Валентина Александрова.
 
"За мен Димо Алексиев е невероятен актьор. Помогна ми да науча много неща", отбеляза певицата.
 
Тя е категорична, че никога няма да се откаже от голямата си любов - музиката. А киното допълвало под някаква форма това, което Валентина прави в музикално отношение.
 
Сузанита казва, че музиката е любов и нещо изключително важно. Младата изпълнителка посочи, че не може да си представи живота без музика.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 3 години

Ами ще пропусна поредния бълвоч по кината.

20

Анонимен

преди 3 години

Това момиче навърши ли 18 и ако не е кой "доктор" и е правил интервенциите? Или в България вече пластичните операции са като ходенето на козметик?

19

Анонимен

преди 3 години

Ясно, във филма ще има малолетни ... и тя просто ще играе себе си.

fallback