Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Младо момиче се оказва в капан, докато се опитва да се справи с изискванията на амбициозните си родители във филма на румънския режисьор Кристиан Мунджиу "Зрелостен изпит".

Историята ни запознава със семейството на лекар, който работи в малко селце. Неговите желания са свързани с бъдещето на дъщеря му, за която се надява да учи в чужбина със стипендия.

Но преди детето да се яви на изпит се случва инцидент, който разклаща крехката психика на тийнейджърката.

Режисьорът проследява невъзможността на персонажите да се справят с изненадващата ситуация и не спестява недостатъците на всеки един, като основният фокус се върти около желанията им и реалността.

Филмът посочва колко неуместно е да се робува на стереотипи, нямащи нищо общо с истинския живот. Изпитът не е лесен, особено за порасналите.

 В ролите ще видим Адриан Титиени, Мария-Виктория Драгус, Лия Бугнар. Гледайте "Зрелостен изпит" на 7-и септември от 00.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 3 години

Ако трябва да излезем от контекста на филма " Да има много неща който са по важни"Омръзнало ми е да слушам за тези матури все едно иде края на света след тях

1

Анонимен

преди 3 години

Филмът е хубав.

fallback