Снимка: Bulgaria ON AIR

Не е лесно съвременната жена да бъде уважавана в професията и отзоваваща се и подкрепяща майка у дома. За постоянен мъж до себе си Виктория дори не може да помисли.

Историята й разказва Жюстин Трие, а продукцията открива "Седмицата на критиката" в Кан през 2016 г.

Виктория Спик (Вирджиния Ефира) е криминален адвокат, чието всекидневие не е скучно. Намираща се между работата и динамичните отношения с двете й деца, които отглежда сама, героинята трудно успява да стигне баланса, от който се нуждае.

Допълнително усложнение в живота й носи появата на двама мъже в живота й - бившият й клиент Сам и старият й приятел Венсан. Докато се опитва да избере един от тях, Виктория решава да защитава Венсан и в съдебната зала, тъй като той е обвинен в домашно насилие.

Трие е плътно по стъпките на Виктория, за да разкрие колко взискателни сме станали към живота си, пренебрегвайки истинските си потребности.

Филмъте с 5 номинации за "Сезар" , сред които в категорията за най-добър филм, актриса на Виржини Ефира, поддържащи актьори на Венсан Лакост и Мелвил Пупо и оригинален сценарий. В ролите ще видим още Лоран Поатрено, Лор Калами  и Алис Даке.

Гледайте "Виктория" на 5-и септември от 22.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase