Снимка: БГНЕС

Орландо Блум е в очакване на дъщеричката си от певицата Кейти Пери. 43-годишният актьор се сдоби с невероятна популярност след участието си във "Властелинът на пръстените" и "Карибските пирати" в началото на века, пише БГНЕС.

Той каза пред "The Hollywood Reporter": "Славата ме застигна бързо. Имах скоростна и интензивна кариера – не мисля, че има много хора, които са имали такъв бърз успех в хитови филми: две трилогии и работа с режисьори като Ридли Скот, Камерън Кроу … Писна ми от славата. Беше ми писнало от собствения ми рекламен образ, от цялата публичност, която трябваше да върви заедно с всички тези филми, и неизбежно, в един момент просто изгаряш…".

И сега Орландо – който това лято е готов да посрещне раждането на момиченце с годеницата си Кейти Пери – разкри, че отсега нататък ще участва само в проекти, които го интригуват, защото времето му с децата му е толкова ценно.

Актьорът заяви: "Нека да го кажа така: не ме мотивират парите, нито пък славата. Привлича ме творческия процес и обещанието, което дадох на себе си като млад актьор в драматичното училище – да опазя вдъхновението, преди излизането на сцена. Сега, когато почти съм на път да имам друго бебе, времето ми стана толкова ценно, че искам да правя неща, които ще ме предизвикат и ще ми дадат възможност да раста като творец".

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 1 година

Хайде, горкия, а ние простосмъртните нямаме такива проблеми, добре сме

4

Анонимен

преди 1 година

Що за миззерен и пропадднал тип трябва да си, за да ПЛАЩАШ за да накараш някое момиче да легне с тебе ? Хахаха.

3

Светозар

преди 1 година

Ами, да ходи, да се гърми тогава.