Снимка: Bulgaria ON AIR

Елегантен трилър, разкостваш политиците от най-високо ниво предлага Роберто Андо в "Изповедите". След като един от тях е намерен мъртъв в стаята си, на преден план излиза въпроса кой го е убил, но още по-старшното като че ли е, дали е изповядал греховете си и какво ли ще докажат те.

Андо ни вмъква в света на министри и финансисти от страните-членки на Г-8 в Германия. Хората, от чиито решения зависи съдбата на различните страни са изненадани от неочакваната покана на трима гости, които нямат място сред редиците им - детска писателка, рок звезда и монах.

"Изповедите" е безкомпромисна драма, прицелваща се в неприятните игри на политическата арена, в която отдавна невинни няма, дори и да не са между живите.

Историята се разиграва в красива бяла къща - хотел, разположен на балтийското крайбрежие, където се коват икономическите стратегии, безмилостни към слабо развитите страни. Режисьорът не спестява критиките си към кукловодите на света, които отдавна за загубили реална представа за случващото се, заради тях. Но така, до момента, в който тайните им могат да бъдат разкрити.

Главните роли са поверени на Тони Сервило, Даниел Отьой, Пиерфраческо Фавино, Анди дьо ла Тур, Стефан Фрайс, Джон Киоу, Мориц Блайбтрьой, Кони Нилсен, Мари-Жозе Крос, Ламберт Уилсън, Того Игава, Алексей Гусков, Ричард Самел и др.

Гледайте "Изповедите" на 20-и юни от 22.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase