Снимка: Личен архив
fallback

След като по време на извънредното положение артистите у нас и по света останаха затворени у дома, като повечето хора, то артистът Иво Димчев се зае с всекидневни концерти в домовете на хората.

Той изпълняваше своите парчета в чуждите хол, кухня, спалня, тераса, дори и баня, а проектът му засне операторът Александър Станишев под режисурата на Кристина Николова, която от години живее в Ню Йорк.

Филмът явно се е харесал на Дейвид Линч, който е пратил мнението си на режисьорката. За това споделиха в пост във Facebook Иво Димчев и Кристина Николова.

Oще по темата

"Гледах документалния филм и много ми хареса темата, която си избрала. Този човек ( Иво Димчев) има голямо присъствие и невероятен глас.", пише Линч.

Известният режисьор споделя, че му допада начина, по който е уловен духа на българския артист и че именно това е нещото, от което светът има нужда в момента.

"Това ми припомни времето, когато бях в България с изящните гласове и музика, които ме докоснаха дълбоко", написа още режисьорът на "Синьо кадифе" и "Туин Пийкс".

Дейвид Линч бе в страната ни през 2007 г., когато в НАТФИЗ му връчиха титлата  "Доктор хонорис зауза".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 3 години

Пазете Дейвид да не чуе гласа на Лиленцето че тогава ще му дойде друго мнение!

3

Чарлз Линч

преди 3 години

иВо дИмчев, подобно на совите, не е това, което иска да изглежда, че е.

2

ПАС

преди 3 години

Браво и за зарзалата.

fallback