Снимка: Bulgaria ON AIR

Никога не е късно човек да преоткрие света и новите му постижения, доказва режисьорът Стефан Роблен с комедията "Мистър Щайн е онлайн".

Главният герой е  Пиер,75-годишен вдовец, живеещ доста усамотено. За да промени монотонното му всекидневие неговата дъщеря му купува компютър и с помощта на младия компютърен спецалист Алекс му дават насоки как да борави с него.

Пиер не само, че подхожда със завидно любопитство към новия си подарък, но се натъква и на интересен интернет сайт за запознанства.

Главната роля е изпълнена от Пиер Ришар, който неведнъж е очаровал от екрана. Познат от "Високият рус мъж с черна обувка", "Неудачникът", "Бегълците" и "Бащите", където в последните три продукции си партнира с друг хулиган от киното - Жерар Депардийо, и тук героят му замисля пакости, които усложняват живота на близките му,

Така прохождащият в интернет общуването започва да се представя за младия Алекс и заинтригува младите момичета, които стават все по-настойчиви да се срещнат с него и в истинския живот.

Стефан Роблен създава добронамерена невинна комедия за любовта и многото й лица - намерената, изгубената, забравената, сложната. Весело уплита персонажите като прави реверанс към романтизма, оставяйки на заден план реалността и нейните закони.

Останалите роли са поверени на Янис Леспер, Фани Валет, Стефан Бисо, Маша Мерил и др. Гледайте "Мистър Щайн е онлайн" на 9 май от 22.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase