Снимка: Twitter
fallback

В официалния Twitter акаунт на филма “Аватар” бяха публикувани нови кадри от снимките на продължението на блокбастъра на Джеймс Камерън. Те показват, че актьорите са потопени във вода, а режисьорът ръководи процеса от платформа, инсталирана над басейна.

“Интересен факт: белият слой, който се намира на повърхността, се състои от топки от пяна. Те не пропускат светлина и по този начин не пречат на подводните снимки”, се казва в описанието на кадрите, пише БГНЕС.

На тях се вижда, че актьорите са облечени в костюми със сензори за улавяне на движението. Следователно е възможно те да са част от фантастичните обитатели на планетата Пандора. Останалите подробности се пазят в тайна.

По-рано на същата страница беше публикувана снимка на актрисата Сигорни Уивър, чиято героиня, д-р Грейс Аугустин, почина в първата част.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

тъй тъй

преди 3 години

Значи пак ще гледаме филма със сините индианци!Ако бяха посинили и Гойко Митич цена нямаше да има!:)))

15

Продължение 1-во!

преди 3 години

Един от най-добрите филми-гледах го на кино, на 3D и 4К(102 Гиги). "Съдържанието" и качеството е, че колкото и да ги Зумнеш, пак ще се кефиш.Та короната го позабави, но и дава идеи за новата продукция:Жаждата за печалба връща 'човеците", но на Пандора вилнее вирус-заразява само тия, дет не пият, не пушат, не пият белина, размножават се и нямат ЩАБ(Щастлив Бойко).Сега борбата е за Института по Чумата, клон на Дървото на Живота.Пеевски е изкупил правата за 5 млн. АВАТАРИ и е включил БГ в нея.

14

Анонимен

преди 3 години

Някаква анимация хахаха. После на "Оскар"-ите го пишат игрален филм

fallback