Снимка: БГНЕС
fallback

"Дисни" продължава традицията да не разчита на нищо ново, а да прави игрални версии на анимационните си продукции. Така след като съвсем скоро очакваме на голям екран "Мулан", компанията обяви, че се залавя и с направата на игрален филм на "Рапунцел".

Проектът е в начален етап на развитие. До този момент е известно , че Ашли Пауъл, работил над "Лешникотрошачката" пише сценария, предава БГНЕС.

Все още не е ясно дали проектът ще бъде пряка адаптация на анимационния филм от 2010 г. или създателите ще се съсредоточат върху оригиналната приказка на братя Грим.

Актьорският състав също все още не е обявен, пише Скрийн Рант. Но потребители предположиха в мрежите, че една от главните роли, на авантюриста Флин Райдър, може да бъде изиграна от английския актьор Бен Барнс („Хрониките на Нарния: Принц Каспиан“, „Дориан Грей“) заради очевидната прилика с героя.

Анимацията "Рапунцел" имаше голям успех. В световен мащаб тя спечели повече от 592 милиона долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 4 години

Малко сте се объркали в избора на снимка. Тя няма нищо общо ни с приказката, ни с Дисни, ами е рекламна табела на едноименната немска фирма за хранителни стоки "Рапунцел Натуркост". На табелата пише "Зона, свободна от ГМО".

3

браво

преди 4 години

Хубаво е световно неизвестните некадърници Ушев и Господинов не са наоколо да досаждат на хората с липса на талант.

2

aa

преди 4 години

какво стана със сериозните сценаристи. Или ги обявиха за анти *** и настана масова лиспа на оригиналсност. - да се изразя политкоректно

fallback