Снимка: Reuters
fallback

От Marvel обявиха, че съвсем скоро във вселената на супергероите ще има и транссексуален, пишат световните кино медии. По време на събитие в Ню Йорк шефът на Marvel Кевин Фейдж коментира, че още в един от следващите филми на компанията ще има транссексуален супергерой. "Той ще бъде във филм, който в момента снимаме", допълва той, пише bTV.

Oще по темата
Тази година компанията предстои да пусне по кината филма The Eternals. Още от миналата година циркулират слухове, че в предстоящите филми на компанията със сигурност ще има гей и транс герои.

От Marvel обявиха също, че в предстоящата лента The Eternals ще има и глух супергерой и азиатец.

"След успеха на "Капитан Марвел" и "Черната пантера", искаме нашите филми да са отражение на публиката, която ги гледа. Искаме всеки един от нашите зрители по цял свят да вижда себе си на екрана", аргументира се Фейдж.

Вселената на комиксите Marvel е изпълнена с гей и бисексуални супергерои, но за момента има само един транссексуален – Сера. Тя е част от група ангели, всички мъже, които преминават в женска идентичност. Сера съществува в света на Тор, като по-късно става романтичен партньор на неговата полу сестра – Анджела.

От вече съществуващите филми във вселената, актрисата Теса Томпсън изигра Валкирия – героиня, която е провъзгласена за "Новият крал на Асгард". След последния филм за "Отмъстителите", Теса коментира, че първата задача е "Валкирия да си намери кралица". В комиксите тази героиня е бисексуална.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Анонимен

преди 4 години

Чудя се, как възрастни хора могат да гледат такива филми...то май и за деца не са.

38

Анонимен

преди 4 години

Повърня

37

Анонимен

преди 4 години

До 41Това не са киноманите. Това са хората, които виждат шарена реклама и бягат към кинослаона. Скорсезе вече им обясни, какво са филмите на Марвел - Атркационен парк със забавления, но липсва стойност.Истинските киномани ни харесват филми от рода на Ще се лее кръв, Birdman, Грандхотел Будапеща, Interstelar и подобни.

fallback