Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Животът на каубоите след появата на киното показва режисьорът Алла Сурикова в комедията "Човекът от булеварда на Капуцините".

Дивият Запад е свикнал на бурни гледки като стрелби, разврат и побоища, но се оказва, че е така само до момента, в който не се появява мисионерът мистър Джони Фърст, който запознава смелчаците с магията на седмото изкуство.

Сурикова връща лентата назад към края на 19-и век. Появата на филмите променят местните жители на Санта Каролина и буйните нрави дават път на киното. Режисьорката е убедена: изкуството може да промени всеки, дори и да е свикнал да вижда в живота си само пиянски свади и битови скандали.

Филмът е комично изследване на силата на изкуството и неговото влияние върху обществото като не е спестена и ироничната гледна точка на въпроса. Това ще се усети особено с обявяването книга за основите на кинематографа за Библия.

Ролите са поверени на Андрей Миронов, Александра Яковлева, Михаил Боярский, Олег Табаков и Николай Караченцов. Гледайте "Човекът от булеварда на Капуцините" на 15 декември от 22.45 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback