Снимка: Bulgaria ON AIR

Със страховете си на актриса се изправя Жулиет Бинош в "Облаците на Силс Мария". Звездата участва като сценарист във филма на Оливие Асаяс и двамата заедно проследяват вълненията, които обхващат актьорите, осъзнавайки, че пътят им към славата може съвсем скоро да тръгне надолу.

Героинята на Бинош – Мария Ендърс е поканена да участва в нова постановка на добре известна пиеса "Змията на Малоя" от Вилхем Мелхиор.

Преди времесъщата постановка й носи слава, но докато тогава е играла пленителната и млада Зигрид, сега й е предложена ролята на зрялата Елена.

Ендърс репетира в Силс Мария – местност в Алпите със своята асистентка Валентина (Кристен Стюарт).
Покрай взаимоотношенията на двете ще усетим равносметката на героинята за случващото се. Възможно ли е актриса, изживяла времето на славата, да преглътне егото си и да приеме поколението, което ще я наследи, разследва Асаяс.

Режисьорът ни доближава до емоциите, които пренареждат приоритетите на главната героиня.  Процесът  на приемане на неизбежното влияе и на нейната спътница.

В "Облаците на Силс Мария" Бинош влиза в поредното си ярко превъплъщение, изигравайки емоции, които едва ли са й чужди.

В ролите ще видим още Клоуи Грейс Морец, Джони Флин и др. Гледайте "Облаците на Силс Мария" на 23 ноември от 22.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase