Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

 Лив Улман се превръща в "Госпожица Юлия" през 1991 г. в постановката на Ингмар Бергман, а през 2014 г. прави своя режисьорска версия на пиесата на Аугуст Стриндберг.

Главните роли поверява на Колин Фарел и Джесика Частейн, а сюжетът ни пренася в 19-и век в Ирландия. Историята е добре позната Джули (Частейн) иска да прелъсти прислужника на баща си Жан (Фарел).

Романтичните нотки между двамата персонажи започва като невинна любовна игра, но постепенно, с настъпването на нощта излизат на преден план и сенките на героите, и непреодолимите различия, произхождащи от социалните прослойки.

Диалогът между Джули и Жан е твърде откровен и отразява наивността на разглезеното богато момиче и притаената злоба у прислужника. Улман точно ще покаже колко е голяма разликата на хората , принадлежащи в различните обществени класи и колко силно е влиянието на парите и властта.

Гледайте "Госпожица Юлия" на 16 юни от 22.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

анонимна

преди 4 години

Филмът е бавен и скучен, пиесата е от преди 150 години, за сметка на това и тримата актьори са превъзходни, тъй че, и да го гледате, или не, все тая.

8

Анонимен

преди 4 години

До лилиУау ... POV хептен е сбъркан тука ...

7

Анонимен

преди 4 години

"плюван заради мърлявия си вид с раздърпани дънки и тениски"Алоууу, аннимнаа. Че това е доминатния стил от 10 години насам бе...

fallback