Снимка: Кадър от You Tube
fallback

Компанията "Дисни" пусна трейлър за римейка на анимацията "Цър Лъв", като по този начин даде възможност на феновете да си създадат представа за очаквания с голям интерес филм, предаде Ройтерс.

Новата продукция, създадена с помощта на компютърни изображения, следва интригата в отличената с "Оскар" през 1994 г. анимация за лъвчето Симба, което напуска царството, след като чичо му Скар участва в конспирация, за да измести баща му Муфаса и да стане цар.

Персонажи в новия филм са озвучени от певицата Бионсе, актьорите Доналд Глоувър, Чиуетел Еджиофор, Сет Роугън и Джеймс Ърл Джоунс, който даде гласа си на Муфаса във филма от 1994 г.

Сто дни преди премиерата на новия филм през юли, трейлърът с времетраене 2 минути започва със сцена с обградения от хиени Скар, който разговаря със Симба, пише БТА.

"Цар Лъв" пожъна незабавен успех след излизането си на екран и събра огромна публика навсякъде по света, където бе прожектиран.

Първият тизър-трейлър на римейка на "Цар Лъв" бе показан през ноември 2018 г. Режисьор на новия филм е Джон Фавро, който режисира и римейка от 2016 г. на "Книга за джунглата".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Цар лъв - фен

преди 4 години

В света на лъвовете, лъв като ловува старателно захапва жертвата си и я одушава, после я яде.Лъвицата, обаче е тази която предимно ловува, но лъвът не винаги си прави каквото пожелае.Филма Цар лъв, създаден през далечната 1994 година и всички следващи части и подновени издания са хитови.Нека и тази версия на филма да бъде издадена на DVD .

12

Ристу

преди 5 години

Какви са тези глупости? После защо животните имали повече права от хората. Ами защото промивате мозъците на децата с идеи, че животните мислят като хора. Отдалечавате ги от реалността. В действителност лъвът с белега щеше да убие малките лъвчета, ако не са негови деца. А лъвът накрая щеше да изяде прасето и суриката. Такива истории за измяна и предателство са присъщи на хората и този филм трябваше да е с хора актьори, а не с рисувани фалшиви лъвове.

11

Анонимен

преди 5 години

Направо щях да се учудя, ако Бионсе не озвучава нещо си...Джей Зи не е ли продуцент, също? На нещо си по филма.

fallback