Снимка: WorldWide FX
fallback

В света на визуалните ефекти ще ни въведе курс по 2D композитинг, организиран от студиото за VFX"  WorldWide FX, част от семейството на Nu Boyana Film Studios.

Целта на обучението е да подготви желаещите да боравят уверено с основните техники в 2D композитинга, които се използват ежедневно в работата по големи игрални филмови продукции - compositing, rotoscoping, roto-painting, keying, tracking, matchmoving, grading, color correction, time-remapping, projecting, relightning, multi-pass compositing и др.

За да придобият най-пълна представа за реалната работа по един филм в цялата й динамика и мащабност, курсистите ще прилагат наученото директно върху кадри от проекти на студиото.

Преподаватели в курса пък ще бъдат VFX артисти с дългогодишен опит по мащабни хитови заглавия като предстоящият "Хелбой", "Бодигард на убиеца",  "Код: Олимп", "Код: Лондон", "Непобедимите" и др.

Желаещите да се включат в курса могат до 13 април да изпратят свое CV, както и демо рийл, ако разполагат с такъв, на careers@wwfx.net . Курсът е безплатен и ще се проведе в сградата на студиото в Киноцентъра. Продължителността на обучението ще бъде 3 месеца, като началото ще бъде поставено на 7 май, а ангажираността на обучаващите се ще е в делнични дни от 9 до 18 часа.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Буч

преди 5 години

Навремето пускаха обяви в 24 часа "търсим аниматор", сега ползват съфистикейтед думички :)

2

а3

преди 5 години

Ти явно има по-разбираема интерпретация на въпросния термин..

1

-|-

преди 5 години

...2D композитинг...това звучи толкова вездесъщо, колкото и следния надпис над входа на една фирма за недвижими имоти:Стара Планина Пропъртис

fallback