Снимка: архив, Reuters
fallback

Всички актьори мечтаят за "Оскар“. Получили веднъж заветната статуетка те дълго се снимат с нея, благодарят на близки, роднини, на снимачния екип и на кого ли още не, но какво става с приза след като премине суматохата? Къде звездите държат „Оскар“-ите...

Оливия Колман

Актрисата се сдоби със съвсем пресен "Оскар" за изпълнението си във филма „Фаворитката“. Пред журналисти тя сподели, че ще го съхранява в леглото си. "Ще го сложа между мен и мъжа ми. Той още не знае това, но съм уверена, че няма да има нищо против.

Лупита Нионго

Актрисата има прости решения за важните неща. Тя съхранява своя "Оскар" на рафта у дома и кани всичките си гости да го подържат.

Вижте къде крият "Оскар"-ите си други звезди в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Мисъл

преди 5 години

Все си мисля, че на никого не му пука къде точно се намира Оскар-ът.Най-важното е какво се случва след него: кариерите тръгват нагоре, а с тях и известността и материалното благосъстояние.

4

пенсионер

преди 5 години

И моя оскар го ползвам най вече в тоалетната.

3

Анонимен

преди 5 години

Абе стига с глупави статии, където искат там ще си ги държат. Тоалетната на Кейт Уинслет вероятно е колкото вашите апартаменти и със сигурност много по-луксозна, жалки списвачи на клюки.

fallback