Снимка: Bulgaria ON AIR

Как приключва драмата в "Полицейски войни - Епилог", проследява режисьорът Егор Абросимо. Сюжетът ни вмъква из тъмните коридори на престъпни свят.

По време на гореща предизборна борба за поста говорител в петербургската градска дума едновременно претендират двама много влиятелни бизнесмени - бившият председател на Съюза на ветераните от Афганистан Юри Шубин и бившият ръководител на нефтена компания Пьотр Набоков. И двама съперници са готови за ожесточена битка и победа.

В най-драматичният момент от кампанията, Шубин е подложен на шантаж от човек, който знае скандални тайни за бизнеса му. В същото време полицаите Скрябин и Джексън са решени да намерят доказателства за престъпната дейност на Шубин. Събитията претърпяват необичаен обрат, в  резултат на което Джексън попада в затвора, а Скрябин изчезва без следа. И Шилов отново трябва да се върне в родния град...

Абросимо разкрива мътни схеми, които използва всяка страна за да укрепи силите си. Ролите са поверени на Александър Устюгов, Анатоли Узденски, Александър Лисицин, Алексей Завялов, и др. 

Гледайте "Полицейски войни" - Епилог" на 9 февруари от 23.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Коментари Напиши коментар