Снимка: Reuters
fallback

Жерар Депардийо даде показания пред полицията в рамките на разследване във връзка с предявени срещу него обвинения в сексуални посегателства, предаде Франс прес.

Актьорът не е задържан, поясниха от полицията. Той е обвинен в сексуални посегателства и сексуално насилие от млада актриса. Жалбата срещу 69-годишния Депардийо бе подадена в края на август, предаде БТА.

Ищцата твърди, че станала жертва на сексуални посегателства от страна на актьора и била изнасилена от него в парижкия му апартамент на 7 и 13 август.

"Жерар Депардийо отрича категорично каквото и да било изнасилване и каквото и да било посегателство", заяви неговият адвокат Ерве Темим.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Тъпанар

преди 5 години

Жените сами ще си вкарат автогол. 80% от известните модели, актриси, певици са такива благодарение на това и само на това, че са се пъхнали в нечие легло. А голяма част от тия, които са се пъхали по леглата, въпреки това не са успели.Сега като стана порочна практика, да съдят 20-30 г. по-късно "виновниците" за славата си, това им оръжие вече няма да работи...

26

D:

преди 5 години

Това е като вица с жабата дето я изнасилили в блатото, харесало и та се върнала...

25

Анонимен

преди 5 години

"Е кой вярва на подобни неща..? Обида за всеки интЕлегентен човек. На Депардио му трябват шепа виагра да го вдигне... Кой знае, каква ли сума иска да му измъкне..?"Зависи според тяхното законодателство какво означава "изнасилване". Понеже в България например, като изнасилване се третира дори и само ако против волята ти си направи кефа да ти го плъзнe между бузките. Друг е въпросът, че по-трудно се доказва, понеже си личи, че няма пpоникване.

fallback