Снимка: "Paper
fallback

След като изчезна за близо четири години от общественото пространство, Aманда Байнс проговори за краха на нейната кариера. Актрисата, която спря да се снима в киното заради проблеми с наркотиците и алкохола, даде емоционално интервю за списание "Paper".

Аз наистина се срамувам от нещата, които съм правила, но не мога да върна времето назад, обяснява Байнс, която започва да работи за различни продукции на 10-годишна възраст. По думите й, през последните няколко години тя е наранила много хора с поведението си и се чувства ужасно. "Това определено не е вина на Twiiter, a лично моя", изтъква тя.

Аманда, която бе идол на много деца през 90-те, изтъкна, че от четири години не е взимала наркотици и вече не близва алкохол. В момента тя се опитва да започне живота си на чисто и дори се е записала в университет, за да продължи образованието си.

Актрисата не крие, че когато била под напрежение заради ангажиментите си в киното, взимала не само трева, а и марихуана. Комбинацията на наркотика с алкохол и различни лекарства я направили съвсем различен човек.

Вижте още за Аманда Байнс в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

ined

преди 5 години

Абе Иванке според тебе на кое викат трева? На райграса ли

11

Forever

преди 5 години

Почти всеки човек има своите тъмни периоди в живота си,та няма от какво да се срамува,важни са поуките.

10

Анонимен

преди 5 години

"взимала не само трева, а и марихуана"????? Кво?

fallback