Снимка: Bulgaria On Air
fallback

По-малко от половин година след премиерата на филма "Нокаут или всичко, което тя написа“, режисьорът Ники Илиев отново крои нов сценарий.

„Нокаут или всичко, което тя написа“ е с участието на звездата от "От местопрестъплението: Лас Вегас“ Гари Дърден и обиколи редица фестивали в Ню Йорк, Париж, Берлин, Рим и остров Иския.

След успехите, които лентата пожъна главно в чужбина, ред е Ники Илиев да налее основите на новия си  четвърти филм, който към момента е на сценарно ниво.

"Съвсем скоро ще започнем по-сериозна работа по продуцирането. Идеята е снимките да започнат в края на другата пролет. Те ще се осъществят предимно в Пловдив, ще снимаме и по морето" сподели в студиото на предаването "България сутрин" по телевизия Bulgaria ON AIR Ники Илиев.

За разлика от "Нокаут", който бе реализиран почти на 90% на английски език, четвъртият му филм ще е предназначен предимно за родната публика. Диалогът в него ще е единствено на български, а жанрът ще гравитира отново по-силно към комедията.

"Искам да направя отново един позитивен филм, на който хората да могат да се забавляват. Ще се върна повече към стила на "Живи легенди", но – надявам се, следващият да е по-добър", разкри още режисьорът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Гoшу

преди 5 години

Изпусна Саня, ще съжалява след време за тази жена

13

Юй

преди 5 години

Не съм чула някои да е казал, че ги е гледал тия бози. Защо се поти толкова? Голяма амбиция, голяма самозаблуда, че е кадърен. Но не е само той. Масово в актьорските среди са самозаблудени колко са талантливи. Гледах две постановки на прехвалената и самохвална диана добрева , е няма такава некадърност. Но си вярва женицата и си живее в заблуда. Ти им викаш че не става, няма публика, няма идея, скучно е, некадърно е, то си мисли, че дъжд го вали.

12

Анонимен

преди 5 години

И нека познаем коя актриса ще е в главната роля :))))))))))))))))))

fallback