Снимка: Форум филм
fallback

Динозаврите все още добре се котират в бокс-офис класацията, като "Джурасик свят 2: Рухналото кралство" надмина очакванията и реализилра 150 милиона долара от продажба на билети в САЩ и Канада, съобщи "Асошиейтед прес".

Сумата не надминава рекорда от 208,8 милиона долара, поставен през 2015 г. от предишната част на "Джурасик свят", но показва, че 25-годишната поредица още среща силен отклик сред любителите на киното.

Във филма, режисиран от Хуан Антонио Бейона, в който участват актьорите Крис Прат и Брайс Далас Хауърд, динозаврите отново са заплашени от изчезване. Този път заради вулкан, който е на път да изригне.

След като миналата седмица дебютира с приходи от 182,7 милиона долара , анимацията на "Пиксар" "Феноменалните 2" се срина с 56 процента и постъпления от 80, 9 милиона долара. Лентата зае второ място в бокс-офиса, пише БТА.

На трета позиция е филмът "Бандитките на Оушън" с прихподи от билети на стойност 11,7 милиона долара. Четвърти и пети са филмите "Tag" и "Соло: История от Междузвездни войни", реализирали съответно 8,2 милиона долара и 4 милиона долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Дарвин

преди 5 години

До ОтКухнятаНаХоливудМного ме кефиш...ти си абсолютен пример за дееволюция- оцеляват най-тъпите.

6

Анонимен

преди 5 години

Кажете ми ако не са били истински какви са тези останки от тях распръснати по земята и по музеите бе ....

5

Румен

преди 5 години

Колко трябва да си ..., за да напишеш, че динозаврите са измислени??

fallback