Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Реалната история зад сюжета на "Гадни копилета" на Куентин Тарантино може да узнаем от биографичния филм "Истинските гадни копилета".

Продукцията разказва невероятната реална история на група американски евреи, избягали от нацисткия режим в Германия, които стигат до крайности, за да отмъстят за нечестията на немците.

Като тийнейджър Ханс Винберг е принуден да се премести от Холандия в Америка, за да избяга от агресията на нацистите. В началото на Втората световна война Фред Майър и неговото семейство напускат Германия и също се отправят към Щатите.

Впоследствие двамата младежи се записват на служба в американската армия и са наети от "стратегическите служби" (Office of Strategic Services), за да изпълнят тайна мисия, на име "Операция Грийнъп".

Но за да бъде тя успешна Ханс и Фред търсят помощ от вътрешен информатор, а именно Франц Вебер – бивш офицер и дезертьор от австрийския Вермахт.

Ролите са поверени на Робърт Нолън, Патрик О‘Донъл, Фред Майър и др. Гледайте "Истинските гадни копилета" на 15 май в 9.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Джос

преди 5 години

Чак ми се драйфа от тия бълвочи!!!

7

Руцифер

преди 5 години

До Руциферевреи

6

Алекс

преди 5 години

До АнонименНе е на Тарантино, само сюжета е подобен на "Копилета-та".

fallback