Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Пътят към успеха на първия афроамерикански президент на САЩ – в „Историята на Барак Обама“.  Документалната продукция разказва за великото политическо израстване и смайващ успех на 44-тия президент на САЩ.

Надпреварата, която определи новия държавен глава и кандидат от демократическата партия през 2008 година, е определяна до ден днешен като исторически момент.

За първи път в историята афроамериканец се кандидатира срещу жена за позицията на президент на Съединените Американски Щати.

След оспорвана борба между Барак Обама и Хилари Клинтън, съпруга на 42-рия президент на САЩ, демократката обявява загубата си и дори дава обещание да помага на Обама в предизвикателството да стане първия афроамерикански президент на Съединените Щати.

Не пропускайте вълнуващото кариерно израстване и политическите постижения на 44-тия президент на САЩ, в биографичния филм "Историята на Барак Обама" на 25 април в 9:30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 6 години

Жалкото е , че вместо първи чернокож Президент, на САЩ бе назначен един роб.Иначе сладко приказва! И вярно служеше на Господарите.

8

един от тълпата

преди 6 години

един от тълпата каква обида не ме интересува

7

не се познаваме

преди 6 години

не го познаваме този

fallback