Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Може ли да утолиш жаждата за "Един по-добър живот" изследва режисьорът Седрик Кан. В центъра на разказа е Ян – главен готвач, който впечатлява със самочувствие. Винаги се хвали с плановете си за бъдещето и с лекота сваля жени в баровете. Преживява страстен романс с красивата Надя.

Това, което не успява обаче, е да си намери подходяща работа като главен готвач в изисканите ресторанти на Париж. Ян решава да създаде семейство с Надя и нейния син и рискува да отвори собствен ресторант. За да реализира мечтата си, тегли голям кредит, който постоянно го вкарва в дългове. Отношенията му с Надя също се изострят.

Сюжетът се плъзга по измамното чувство, че съществува лесна любов. Кан проследява как за малко надеждите на главните персонажи се материализират, но само до момента, в който не се сблъскват с реалността, носеща дългове и още куп неприятности.

Историята прави рязък завой, а героите в нея се превръщат в истински бойци, устремени да оцелеят в битието си. Без да ги превръща в жертви, режисьорът онагледява колко лесно животът реди своите неопитомени спадове и възходи, където отделния индивид се опитва да се спаси между проблеми в работата и разкъсването между тях и детето в личен план.

Гледайте "Един по-добър живот" на 24 септември от 23:00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR

 

Как оцелява любовта на обикновения човек, натрупал куп битовизми разглежда френският режисьор Седрик Кан в "Един по-добър живот“.

Сюжетът ни среща с Надя (Лайла Бехти) и Ян (Гийом Кане), чиято любов изглежда илюзорно лесна. Двамата имат мечти за малък бизнес – да си направят ресторант. Кан проследява как за малко надеждите им да се материализират, но само до момента, в който не се сблъскват с реалността, носеща дългове и още куп неприятности.

Историята прави рязък завой, а героите в нея се превръщат в истински бойци, устремени да оцелеят в битието си. Без да ги превръща в жертви, Кан онагледява колко лесно животът реди своите неопитомени спадове и възходи, където отделния индивид се опитва да се спаси между проблеми в работата и разкъсването между тях и детето в личен план.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/kino/2017/06/17/da-opitomish-vsekidnevieto-v-edin-po-dobyr-jivot.344491
Гледайте "Един по-добър живот" на 24 септември от 23.00 часа по телевизия Bulgaria ON AI

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback