fallback

Общ преглед

Само 2 дни ни делят до едно от най-дългоочакваните завръщания в телевизията. "Туин Пийкс" - американският драматичен сериал по идея на Марк Фрост и Дейвид Линч, се завръща на екран след 26 години с нов сезон.

Новата поредица ще се състои от 18 епизода и Анджело Бадаламенти отново ще композира музиката.

Третият сезон на култовия сериал бе подготвян години и половина, а в продукцията участват Моника Белучи, Тим Рот, Наоми Уотс, Джим Белуши, Аманда Сейфрид, Ашли Джъд. Към своите роли се върнаха и някои от звездите от първите сезони Дейвид Духовни, Кайл Маклоклан, Дейвид Патрик, Шерилин Фен и други.

"Туин Пийкс" за първи път се появи по американския канала ABC през 1990-1991 г. В първия сезон включва 30 епизода. Сюжетът се върти около убийството на ученичката Лора Палмър, с което се захваща специалният агент на ФБР Дейл Купър.

В действителност градът Туин Пийкс не съществува, той е художествена измислица на Дейвид Линч. По-голямата част от сериала е заснета в Сноукуолми, град в щата Вашингтон.

В следващата галерия ви предлагаме да видите някои от емблематичните места, заснети в "Туйн Пийкс". Спомняте ли си с какво са свързани?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Гюнта

преди 6 години

Бре...че Духовни игра ли бе?

31

ELEKTRON ELEKTROS

преди 6 години

С ПОРТУГАЛСКИ И ИНДИАНСКИ КОРЕНИ...ТОЙ ПО ПОГРЕШКА Е ЗАСНЕТ, И ВКАРАН В СЕРИАЛА..ИНАЧЕ Е БИЛ СЕТ ДЕКОРАТОР - ПОДРЕЖАЛ Е РАБОТИ ПО НАСТРОЙКИТЕ НА СТАИТЕ И КЪШАТА НА ПАЛМЕР.А ПИЛОТНИЯ ЕПИЗОД Е ДЪЛЪГ 1 ЧАС И ПОЛОВИНА = 90 МИН., И НИКОГА НЕ Е ИЗЛЪЧВАН В БИЛГАРИЯ...ИЗЛЪЧЕН Е НА 8 ФЕВРУАРИ 1990 Г. ПО ТЕЛЕВИЗИЯ ''ABS''...И Е ОДОБРЕН ЗА СИТКОМ..И ПЪРВИЯ ЕКРАНЕН ЕПИЗОД ОТ 45 МИН. Е ПУСНАТ НА 8 АПРИЛ 1990 Г.

30

Анонимен

преди 6 години

На погребението на Лора ония пиккльовци се скарват и се обвиняват заради смъртта й един друг, и се нахвърлят един друг помежду си да се бият, а в това време бащата на Лора не издържа на тази гледка и се хвърля върху капака на ковчега й докато е вече в дупката. Смразяващо.

fallback