Снимка: Прооптики
fallback

Компанията Warner Bros. Започна работа по римейк на "Матрицата" от 1999 г, съобщава The Hollywood Reporter.

Проектът се намира в ранен стадий на производството. По информация на изданието, за новата версия на "Матрицата“ студиото планира да привлече сценариста Зак Пен, работил над хитове като "X-Mеn" и "Отмъстителите“.

Източници потвърждават пред изданието, че създателите на трилогията ще поверят главната роля на Майкъл Б. Джордан от телевизионните драми "The Wire" и "Friday Night Lights".

Още не е ясно дали към проекта ще се върнат и Сестрите Уашовски ( братята смениха пола си и днес и двамата се чувстват жени) от оригиналната трилогия.

В края на февруари холивудският актьор Киану Рийвс, изиграл главната роля в оригиналната "Матрица“ заяви, че условие за връщането му в продукцията е участието на Уашовски.
Трилогията излезе от 1999 до 2003 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 7 години

До ЯворФилмът /първата Матрица/ е велик и революционен във вида, в който е. Не виждам смисъл 20 години по-късно да му се прави римейк, само за да е политкоректен. Просто виж кого са избрали да играе Нео в новия вариант! Щото нали Морфей не беше достатъчно афроамериканец!А сега си представи и политически коректен римейк на "Боен клуб"

19

SV

преди 7 години

Само като си помисля Уил Смит в какво *** се снима за сметка на шедьовъра "Матрицата"...

18

Анонимен

преди 7 години

По-добре да направят римейк на "Робинята Изаура", но този път поне хиляда серии, че книгата е "цели" 100 (сто) страници.

fallback