Снимка: БТА
fallback
Актрисата Джоди Фостър най-сетне получи своя звезда на холивудската Алея на славата за режисьорската си работа, съобщи Ройтерс.
 
Когато децата ми ме питаха: "Мамо, защо нямаш звезда на Алеята на славата", аз им отговарях, че това е нещо, за което винаги съм мечтала, но чакам възможността да получа признание като режисьор, коментира 53-годишната актриса. - "Сони пикчърс" превърнаха мечтата ми в реалност".
 
Двукратната носителка на "Оскар" коментира също, че звездата на Алеята на славата е признание за досегашната й кариера, но и "подкрепа за всички вълнуващи проекти", които смята да реализира в бъдеще.
 
Джоди Фостър започва да играе още като дете. Тя печели две награди "Оскар" - за ролите си в "Обвинената" и "Мълчанието на агнетата".
 
По-късно започва да се занимава с режисура - "Бобърът" (2011 г.), няколко епизода от сериала "Къща от карти" и "Оранжевото е новото черно".
 
Най-новият филм на Фостър като режисьор е трилърът "Пулсът на парите" на "Сони пикчърс" с участието на Джордж Клуни и Джулия Робъртс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback