Снимка: архив, Reuters

Не всеки имашанс като този на Дейзи Ридли. актрисата стана известна след участието си в "Междузвездни войни: Силата се пробужда".

Ето, че на Дейзи отново се отдава възможност да работи заедно с Джей Джей Ейбрамс. Новият проект е фентъзи трилър, съобщи Контактмюзик.

Тя е сключила договор, за да се снима в "Колма", базиран върху израелския филм от 2003 г. "Всичко, което имам" на Керен Маргалит.

Мариел Хелър, режисьорката на "Дневникът на една тийнейджърка", в момента води преговори, за да заснеме филмовия проект.

Действието във филма ще фокусира вниманието върху млада двойка, замесена в автомобилен инцидент. Продуцент на филма ще е Ейбрамс.

Засега не е ясно кога ще започнат снимките и дали ще са съобразени с работата над осмия филм от поредицата "Междузвездни войни".

Тази седмица принц Уилям и принц Хари посетиха снимачната площадка на следващия филм от поредицата "Междузвездни войни". Кралските особи бяха разведени в "Пайнууд студиос" близо до Лондон от Дейзи Ридли, която се превъплъщава в образа на Рей в седмия филм от поредицата, пише БТА.

Принцовете се срещнаха с актьора Марк Хамил, който стои зад образа на Люк Скайуокър, изпробваха светлинни мечове, видяха робота BB-8 и получиха по една космата прегръдка от Чубака. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase