Снимка: Bulgaria On Air
fallback

Стивън Спилбърг и Харисън Форд обединяват сили за нов кръстоносен поход. Легендарният професор по археология Индиана Джоунс ще се завърне на широкия екран на 19 юли 2019 година в петата част на култовата поредица.

Филмът излиза близо 4 десетилетия след успеха на първата приключенска лента – "Похитители на изчезналия Кивот".

Спилбърг, който е режисьор на всички четири филма от приключенската сага, отново ще застане рамо до рамо с Харисън Форд, който изигра ролята на професора авантюрист Индиана Джоунс.

Двамата са необикновен екип, който работи в невероятен синхрон, посочиха от Уолт Дисни, които са продуценти на все още неозаглавената лента.

По данни на компанията до момента приходите от всички четири филма за Индиана Джоунс са донесли над 2 милиарда долара.

По темата вижте и видеото на Bulgaria ON AIR

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 8 години

В тая серия Индиана Джоунс какво ще прави? Ще краде нещо от спалнята на Путин? Ще спасява ценности от Палмира, бягайки от куршумите на джихадистите? Може би ще търси Извора на младостта, който ще се окаже в задния двор на старческия дом на Фидел Кастро? Тъжно е, когато една класика се разваля за едните пари. Да кажеш, че всички - Форд, Спилбърг и т. нат. са обеднели и едвам връзват двата края...

3

Анонимен

преди 8 години

С 4-та част развалиха хубавата поредица, сега гаврата продължава

2

123

преди 8 години

То, хубаво излиза, ама... хайде нещо по-различно и интересно да е, че... концепцията нещо се изчерпа. Той и...Хан Соло го убиха, в 7-а серия, ама... да видим, дали Инди ще оцелее :)

fallback