Снимка: архив, Reuters
Явно целият свят се вълнува дали най-накрая след толкова номинации Леонардо ди Каприо ще вземе "Оскар".
 
Ето, че и компанията "Лайн" пусна нова видеоигра, в която потребителят може да се превърне в Леонардо ди Каприо и преодолявайки много опасности и препятствия, да му помогне да се добере до лелеяния "Оскар", пише сайтът Контактмюзик.
 
За да се достигне до златната статуетка в аркадната игра Leo's Red Carpet Rampage трябва да се преодолеят нахални папараци, Лейди Гага, която му се изпречва на пътя, и разбира се айсберга, потопил "Титаник", пише БТА.
 
За да се придвижи нашият фаворит към "Оскар"-а по червения килим, трябва да се преборим и срещу останалите номинирани актьори в главна роля - конкурентите Майкъл Фасбендер, Брайън Кранстън, Еди Редмейн и Мат Деймън. Ди Каприо получи номинация в тази категория за играта си в "Завръщането", припомня сайтът.
 
Феновете се надяват, че 2016 ще бъде годината на Лео и най-после той ще получи заслужен "Оскар", след като беше грубо пренебрегнат от американската киноакадемия през 1993, 2005, 2007 и съвсем наскоро през 2014 за изпълнението си във "Вълкът от Уолстрийт".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase