Снимка: IMDB
fallback

 Няма късмет Хенри (Люк Уилсън), който напуска дома си и се мести в предградията, където идеята му е да се отдаде на пълната самота и спокойствие.

Проблемът е, че в квартала, в който попада съседка му е Есперанца (Адриана Бараза). А за негово нещастие героинята открива „петно” на къщата му, което според нея е знак за самия Исус Христос.

Е, от тук започва и страданието на героя Пул, който вместо усамотение, трябва да посрещне вниманието на всеки, отдал се на надеждата.

Филмът е „Хенри Пул е тук”, а режисьорът Марк Пелингтън успява много точно да погледне от комичната страна на сляпата вяра, на човешките недостатъци като не изключи и  идеята, че няма нищо невъзможно.
 
Пелингтън е автор "Послания от мрака", както и на някои от епизодите на сериала „Студени досиета”, така че да пресъздаде невидимото свръхестествено на екрана не му е чуждо. 
 
В тази своя история режисьорът ще постави на кантара истински ценните неща в живота, като отдаде почит на силата, скрита у човека. А за да стане това, ще срещне песимиста си герой Хенри с малко момиче и самотната му майка (Рада Мичел), които ще пренаредят приоритетите му.
 
Гледайте „Хенри Пул е тук” на 23 януари от 20.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 8 години

Нормално за еврейската он ер да върти нон стоп анти-християнски филмчета . СЕМ спи , опс , те и те са евреи ....

3

Чико

преди 8 години

"комунистическо мислене. Да презираш и да озмиваш"Научи българския език бе , стига си повтарял мантри!

2

хей

преди 8 години

Къде сте православни християнииииииии .Няма ви ,останаха в БГ само комунистите и съветчиците.

fallback