Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Макар и обречен на гибел, последния от племето на Сивите кучета успява да се превърне в могъщ воин. Историята разказва Николай Лебедев през 2006 г. във филма „Вълкодав“. Режисьорът доказва, че и Русия може да прави големи блокбастъри със сложни спец ефекти.

Главният герой ще се изправи срещу Човекоядеца, унищожил племето му, а тази битка ще се превърне в борба срещу доброто и злото, от което зависи бъдещето на света.

Дългокоси и брадати, персонажите напомнят на героите от „Властелина на пръстените“.  Лебедев ще ни потопи в приказния сюжет, създавайки епичен комерсиален проект, струващ 20 млн. долара, изключвайки международното участие.

Динамичният ритъм и достатъчно сложни перипетии пред главния персонаж ще държат внушително ниво на напрежение у зрителите. Естествено няма да минем и без красиви героини. Някои руски киноспециалисти виждат в единия от персонажите и препратка към Дарт Вейдър от „Междузвездни войни“.

Ролите са поверени на Наталия Верлей, Нина Усатова, Артьом Семакин, Резо Есадзе, Йозас Бубраитис, Игор Петренко и Александр Домогаров

Гледайте „Вълкодав“ на 29 ноември от 20.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 8 години

руснаците могат да се гордеят само с отдавна забравени победи или такива в много относителен и по-скоро съмнителен проект.Всяка новина за успех днес и сега буди у тях само подозрение, недоверие и откровена неприязън.руския може да съществува само в режим на тревожно очакване за война, всяко щастие и радост му е чужда и за това сложна, подозрителна и неразбираема.

6

ККК

преди 8 години

Време беше .... Индия и Китай го правят от 15 години :):) ... ние тоже!

5

св.св.Маркс и Енгелс

преди 8 години

Каква новина!!! Каква сензация!!! Ц ц ц

fallback