Снимка: Форум филм
fallback

Както се очакваше, филмът "Игрите на глада: Сойка присмехулка - част 2" застана начело в бокс-офис класацията на Северна Америка през първата седмица след появата си по екраните в САЩ и Канада, съобщиха световните информационни агенции, цитирани от БТА.

Според данни на "Игзибитър рилейшънс", филмът е събрал 101 милиона долара приходи. Все пак изглежда, че интересът на публиката към приключенията на Катнис Евърдийн, чиято роля се изпълнява от Дженифър Лорънс, е намалял, тъй като "Игрите на глада: Сойка присмехулка - част 2" е с най-лошия дебют сред всички филми от поредицата, отбелязва сп. "Ентъртейнмънт уикли".

Вторият филм от поредицата - "Игрите на глада: Възпламеняване" събра над 158 милиона долара приходи през дебютната си седмица по екраните, а "Игрите на глада: Сойка присмехулка - част 1" - над 121 милиона долара. "Игрите на глада: Сойка присмехулка - част 2" все пак се е оказал прекалено силен съперник за новия филм за Джеймс Бонд "Спектър", който остана на втора позиция с 14,6 милиона долара приходи. Филмът е донесъл общо 153,7 милиона долара след появата си по екраните.

На трето място е анимацията "Фъстъчета: Филмът" - 12,8 милиона долара. Тя е събрала общо 98,9 милиона долара след появата си по екраните.

Комедията "Купон преди Коледа" на Джонатан Левин с участието на Сет Роугън е на четвърто място с 10,1 милиона долара приходи през дебютната си седмица по екраните, а на пето е "Тайната в очите им" с Джулия Робъртс и Никол Кидман - 6,6 милиона долара..

Комедията "Тиха нощ, луда нощ" е на шесто място с 3,9 милиона долара приходи, а на седмо е "Марсианецът" - 3,7 милиона долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 8 години

Каквото и да кажете за филма никой няма да ви чуе, дали го харесвате или на никой не му пука

9

свобода

преди 8 години

За комунистическите отреп.ки и феновете на Бойколина, Сидерина и Раданка всяка борба за свобода - на кино, или на живо е "глупост". Овцете си сакат господар, който да ги дои, стриже и от време на време да ги плющи отзаде.

8

Дръндер

преди 8 години

До vargМлъкни, като нищо не разбираш!

fallback