Снимка: IMDB

Не е лесно да се превъзмогне депресията. Доста радикално да приключи с нея – като сложи край на живота си, иска героя на Мел Гибсън – Уотлър Блек. Оказва се такъв карък, че не успява.

Точно тогава се появява плюшена кукла – бобър и именно чрез нея персонажът намира спасение. Слагайки я на ръката си, той възвръща своята увереност и си извоюва отново лидерството в компанията, която управлява, а постепенно и вярата на семейството си, като се превръща в перфектен съпруг и забавен баща.

Филмът е „Бобъра“ и е режисиран от Джоди Фостър, която също така ще видим и в ролята на съпруга на Блек. С този филм тя се впуска в изследване на семейните отношения, криещи едновременно смях и тъга.

Всеки от персонажите таи собствените си емоционални неволи, изживява кризите си. Сюжетът ни отвежда и в училище, където по-големият син (Антон Йелчин) среща красива съученичка, изиграна от Дженифър Лорънс.

Ритъма на филма ни отвежда в двете крайни емоционални състояния – от комични до трагични, както се случва в живота, за да ни покаже, че човечеството спокойно приема някой да се движи с патерица, но не и ако тя е "емоционална", каквато е „Бобъра“ за Блек. Гледайте филма на 15 ноември от 20.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase