Снимка: IMDB

Адвокатстването не е като влюбването. Колкото и да са добри в професията, главните герои водят толкова нескопосан личен живот. Това ще осъзнаят Одри Удс (Джулиан Мур) и Даниъл Рафърти (Пиърс Броснан) - най-добрите бракоразводни адвокати в Ню Йорк във филма "Закони на привличането".

Двамата ще се изправят един срещу друг в съдебната зала, за да разведат една от най-известните звездни двойки (Майкъл Шийн и Паркър Поузи). Те пък от своя страна са готови да дадат цялото си имущество, но не и да се откажат от замък в Ирландия.

И докато всеки от персонажите се бори за своята си победа, двамата адвокати се женят на шега, за малко да се разведат наистина. И всичко това, докато осъзнаят, че са един за друг.

Режисьорът Питър Хюит ни поднася една забавна романтична комедия, в която е изобличена професионалната репутация, успяваща да съсипе щастието на толкова много хора. Противоположните характери на героите на Мур и Броснан допринасят за комичните ситуации във филма. Перипетиите на персонажите им са съпътствани от природни катаклизми, които на шега или съвсем сериозно са в унисон с емоциите им.

Гледайте "Закони на привличането" на 10 ноември от 22.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase